Over Basemans

Podotherapie Basemans is gespecialiseerd in de totale biomechanica van het menselijk lichaam.

Komt u voor voetklachten dan bent u bij ons vanzelfsprekend aan het juiste adres, maar dankzij de jarenlange samenwerking met andere specialisten kunnen wij op een onderbouwde en wetenschappelijke manier het lichaam, dat op deze voeten staat, ook beoordelen en vaak ook positief beïnvloeden.

Vaak komen mensen bij onze praktijk met knie -, heup – en rugklachten.

Gelukkig zien steeds meer andere disciplines zoals fysiotherapeuten, huisartsen en bijvoorbeeld orthopeden, maar ook massagetherapeuten en andere vak-enthousiasten de link tussen het onderstel en hoe het lichaam hiermee beweegt.

In onze blog op deze site proberen wij een nieuw tijdperk in te gaan en in overleg met patiënten die bij ons in behandeling zijn, een hele rits aan voorbeelden uit de praktijk te plaatsten met afbeeldingen en uitleg. Zo kunt u niet alleen als patiënt, maar ook als enthousiast medicus evenals paramedicus, de relatie tussen veel voorkomende klachten van het lichaam in stand maar ook in beweging herkennen.

Onze werkwijze

Niet iedereen behandelen wij bij Podotherapie Basemans, maar alleen de mensen waar wij een duidelijke oorzaak-gevolg casus treffen.

Belangrijk is voor ons dat elke patiënt goed uitgelegd krijgt wat er is geconstateerd en wat de juiste behandelmethode is welke toegepast dient te worden. Vaak werken we samen met andere disciplines om een snel herstel voor de patiënt te realiseren.

Zo kan er goed multidisciplinair gewerkt worden aan het herstel van uw klachten.

Uit onderzoek en in onze praktijk blijkt dat de multidisciplinaire samenwerking tot een hoger slagingspercentage resulteert.

De praktijk

Wij zijn een goed uitgeruste praktijk welke met moderne onderzoeksinstrumenten, zoals digitale drukmeting en echografie werkt.

Bij ons staat U, als patiënt, centraal en vindt u een serieus luisterend oor voor uw voet – en houdingsklachten.
Op deze website vindt u antwoord op uw vragen betreffende Podotherapie en de gang van zaken.

Mocht u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op.