Wilt u steunzolen laten aanmeten in Lelystad? Basemans Podotherapie is al meer dan 30 jaar dé podoloog van Lelystad. Onze therapeuten doen eerst uitgebreid onderzoek naar uw voetklachten en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. We leveren maatwerk en maken gebruik van de nieuwste technieken bij het aanmeten van steunzolen. Neem contact met ons op voor een afspraak of als u vragen heeft.

  • Gemiddelde beoordeling van 9,1 op ZKN
  • Meer dan 30 jaar ervaring in podotherapie
  • Altijd maatwerk, met persoonlijk behandelplan
  • Multidisciplinaire samenwerking

Ga aan de slag met uw voetklachten

Heeft u last van uw voeten tijdens het lopen of ervaart u pijn aan uw voeten? In dat geval kunnen steunzolen uitkomst bieden. Basemans Podotherapie in Lelystad begint altijd eerst met een uitgebreide inventarisatie van uw klachten, uw persoonlijke situatie en uw wensen. Aan de hand van deze gegevens maken we vervolgens een persoonlijk behandelplan en meten we u speciaal voor u gemaakte steunzolen aan.

Soorten steunzolen

Voetklachten hebben uiteenlopende oorzaken. Wellicht werkt u in de horeca en moet u avonden lang staan en lopen. Misschien bent u een bedrijvig sporter en rent en springt u veel. Basemans Podotherapie maakt steunzolen die verlichting van uw voeten bieden voor diverse doeleinden. Steunzolen kunnen een oplossing zijn in geval van hielpijn, zenuwpijn, hallux valgus, hielspoor, vermoeide voeten, achillespeesklachten en meer.

Over Basemans Podotherapie

Als dé podoloog van Lelystad heeft Basemans Podotherapie u veel te bieden. U bent van harte welkom in onze praktijk voor al uw voetklachten. In ons 30-jarige bestaan hebben we veel expertise en ervaring opgedaan. Neem daarom ook eens een kijkje bij:

Neem contact op met Basemans Podotherapie

Heeft u nog vragen over steunzolen laten aanmeten in Lelystad of wilt u graag persoonlijk advies? Onze voetexperts helpen u graag weer op de been. Neem contact met ons op en plan een eerste consult in bij onze praktijk.